Bölcsődék napja a II. kerületi bölcsődékben

2019. április 23-án a Marczibányi Téri Művelődési Központban közösen ünnepeltük meg kollégáinkkal a Bölcsődék napját. A színvonalas előadásuk után 6 dolgozónk "Pöttöm" díjat vehetett át az egyesített vezetőnktől, melyet minden évben azok a dolgozók kapják, akik a legtöbbet tettek azért, hogy a bölcsődéink jól működjenek és színvonalas ellátást tudjunk nyújtani a hozzánk érkező családoknak.
Ebben az évben megérdemelten a következő dolgozók részesültek a díjban:
1. Bokor Patrícia, dajka, Hidegkúti Bölcsőde

BÖLCSŐDEI BEIRATKOZÁS 2020. május 4-8 között

Kedves Szülők

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2020/21-es nevelési-gondozási évre a bölcsődei beiratkozás 2020. május 4-8. között lesz. Minden nap 8-16 óra között adhatják le jelentkezési lapjukat bölcsődéinkben, illetve ez idő alatt kérhetnek jelentkezési lapot is, ha azt nem töltötték le honlapunkról.
A beiratkozási előtti hetekben telefonon történt egyeztetés után lehetőséget biztosítunk arra, hogy betekintsenek tagintézményeink munkájába, megnézzék tárgyi feltételeinket és természetesen a felmerülő kérdéseikre is szívesen válaszolnak bölcsődevezetőink.

Játszócsoport nyitvatartása a Törökméz Bölcsődében

Kedves Szülők!

A Törökméz Bölcsődében új időpontban működik a játszócsoport.
2018. szeptemberétől minden pénteken délután 15.30-17.30 között várjuk azokat a kisgyermekes családokat, akik szeretnének egy kellemes délutánt eltölteni játszócsoportunkban.
Kérjük, az első alkalommal jelentkezzenek be a +36-20-370-7338-a telefonszámon.

Mindenkit szeretettel várunk.