Pasaréti Bölcsőde

PASARÉTI BÖLCSŐDE

👤 Bölcsődevezető: Szabó Éva
🏫 1026 Budapest Pasaréti út 41.
📞 +36-1-355-7419
✉️ pasareti@iikeruletibolcsik.hu
A bölcsődei jelentkezéssel kapcsolatos adatlapokat az alábbi e-mail címre várjuk: jelentkezesps@iikeruletibolcsik.hu

Megközelítés: autóval vagy az 5-, 91-, 129-s autóbuszok valamelyikével; illetve a 61-s villamossal. Leszállás után kis sétával hamar a bölcsőde épületéhez érünk.

Bölcsődénk főbejárata a Pasaréti útról nyílik, de kertje és a gyerekszobák ablakai a csendes Nagyajtai utcára néznek, ahonnan babakocsival könnyebben és biztonságosabban megközelíthetők a csoportok. A gyermekszobák előtt az épület déli fekvésének köszönhetően-tavasszal és nyáron, sőt a téli meleg napokon is- napfényes teraszok húzódnak, ahol rossz idő esetén is egy kicsit levegőzhetnek, mozoghatnak a gyermekek.

Jó idő esetén a tágas, jól felszerelt játszókertbe megyünk, ahol sokat szaladgálhatnak, kismotort hajthatnak, triciklit tekerhetnek, biztonságos libikókán és csúszdán játszhatnak gyermekeink és élvezhetik a teraszos kert adta lankás lejtő előnyeit. Az árnyas fák alatt pedig felfedezhetik a természet városi növényvilágát és annak változásait. A bölcsőde belső kialakítása, a helységek elrendezése, nagysága és funkciói maximálisan a kisgyermekek igényeihez igazított.

Az épületben 7 csoportszoba található. Egy-egy szobában 12-14 hasonló korú kisgyermeket fogadunk, és számukra két kisgyermeknevelő teremti meg a nyugodt, családias hangulatot, ahol mindenki biztonságban érezheti magát, és önfeledten játszhat, pihenhet, míg szüleik dolgoznak. Gondozónőink nagy hangsúlyt fektetnek az évszaknak megfelelő esztétikus környezet kialakítására, így a szobák és a folyosók dekorációi a nevelők fantáziáját, kézügyességét dicsérik. Tapasztalataink szerint a barátságos, kedves mesehősökkel és állatfigurákkal örömmel találkoznak a kisgyermekek, ezért ezeket az ismerős figurákat igyekszünk becsempészni a bölcsődénk falai közé. Törekszünk arra is, hogy sok- sok közös élményünk legyen a gyermekekkel és szüleikkel, ezért minden évben ellátogat hozzánk a Mikulás, és az évközi jeles ünnepeknek kihagyhatatlan szegmensei a születésnapok megünneplése zenével, dallal, mókával. Farsangkor, húsvétkor és gyermeknapon egész napos mulatságban vehetnek részt a családok.

Jelszavunk a NYITOTTSÁG, ajtónk nyitva áll minden szülő előtt, éppen ezért ha ellátogat hozzánk, biztosan talál nálunk óvodából visszalátogató gyermeket is. A szülők bizalommal fordulhatnak gyermekeik nevelőihez, akik minden esetben igyekeznek hasznos és szakszerű tanáccsal ellátni a kedves szülőket, vagy szükség esetén megerősíteni őket abban, hogy gyermekeik jól fejlődnek. Bölcsődénk nap, mint nap egészséges étkezést biztosít gyermekeink számára, a saját konyhánkban a konyhai dolgozók finomabbnál finomabb főzeléket, tápláló levest valamint egészséges reggelit és uzsonnát készítenek el a legkisebbek számára is.

Reméljük, ha majd hozzánk járnak tapasztalhatják, hogy nagy gyakorlattal bíró, lendületes, szakmailag kiválóan képzett kisgyermeknevelőink szeretetteljes és elfogadó légkörben, harmonikus és kiegyensúlyozott gyerekek gondozását és nevelését biztosítják.

EGYESÍTETT BÖLCSŐDEI ELÉRHETŐSÉGEK:

Egyesített vezető:
Novákné Sárosi Andrea
✉️ andrea.novak@iikeruletibolcsik.hu
📞 +36-1-201-1185, +36-20-218-3268

Szaktanácsadó:
Lőrinczné Katona Éva
✉️ lorincz.eva@iikeruletibolcsik.hu
📞 +36-1-201-1185, +36-20-415-4945

Gazdasági ügyintéző:
Varga Viktória Anett
varga.viktoriaanett@iikeruletibolcsik.hu
📞 +36-1-201-1185, +36-20-370-0929

Titkárnő:
Krizsma Gáborné
✉️ krizsma.henni@iikeruletibolcsik.hu
📞 +36-1-201-1185, +36-20-370-0929